Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/amazinghair.nl/public_html/wp-content/themes/cinderella/inc/redux-framework/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
About Us - Amazinghair - De thuis kapper van Hendrik Ido ambacht

Ik ben Angela Huitink, Ik ben afgestudeerd allround hair-stylist & alround-visagist. Mijn passie is het kappers vak. In 2009 ben ik begonnen met mijn opleiding voor hair stylist, en ik heb tijdens de duur van mijn opleiding ervaring opgedaan bij verschillende salons in Arnhem en omstreken. Sinds juli 2012 werk ik als zelfstandig ondernemer en kom bij u thuis knippen, kleuren en permanenten etc.

Ik kom oorspronkelijk uit gelderland maar ben nu sinds 1 jaar verhuist naar rotterdam, waar ik heel gelukkig ben met mijn ware liefde. Voorheen was ik al 2 jaar werkzaam in Gelderland als thuiskapster. Dat liep allemaal erg goed!

Ik heb voorheen als zelfstandige bij woonzorgcentra Huis en Haard en Heijendaal te Arnhem gewerkt. Ik had in de woonzorgcentra mijn eigen salon en was daar 2 dagen per week werkzaam als kapster. Ik ben hiermee uiteindelijk gestopt omdat dit niet te combineren viel met mijn privéleven ivm het heen en weer reizen naar Rotterdam. In Rotterdam heb ik een mooie nieuwe start kunnen maken.

Ik ben werkzaam in Hendrik Ido ambacht, Barendrecht en Ridderkerk.

Staat uw woonplaats er niet bij en mocht u graag een afspraak willen maken, dan is dat helemaal geen probleem, alleen wordt hiervoor een kleine vergoeding in rekening gebracht.

U kunt mij bereiken op: 0634109837

Tot snel !

Afspraak maken